Відчуйте справжнє задоволення з Таїланду у салоні тайського масажу “Orient SPA”!

Поділитися

ХХІ століття характерне тим, що усі кудись біжать і щось постійно вирішують. У цьому потоці стресу, проблем і негативу легко можна втратити спокій і здоров’я! Спасінням може стати подорож, наприклад, до Таїланду. Ця країна здавна відома своїми спа-центрами і медитативними практиками. Але нащо їхати кудись, якщо і в Тернополі добре?

Спа-салон «Орієнт Спа»: Ваш персональний тайський курорт у Тернополі!

Різноманітні спа-процедури чудово допомагають підтримувати себе у формі та позитивному настрої. Особливо корисним для здоров’я є тайський масаж. Саме він здатен заспокоїти людину, позбавити її безсоння, депресії та дратівливості. А який вплив має такий масаж на тіло людини! Високий артеріальний тиск, головні болі, низький тонус м’язів і поганий обмін речовин, надмірна вага, проблеми із суглобами та судинами – це навіть не повний перелік того, що здатен вирішити тайський масаж!
Правильне масування за тайськими традиціями може здійснити тільки носій цієї культури. Чи багато Ви бачили салонів з такими майстрами у Тернополі? Ні, бо він тільки один і це «Орієнт Спа». Тут Вам робитимуть масаж справжні тайки, які мають за своїми плечима величезний досвід роботи і повні «кишені» таємниць цілющого тайського масажу.

А Ви вже відчули насолоду від якісного масажу? Арома спа і традиційний тайський масаж можна отримати в «Орієнт Спа»!

Якщо Ви давно скажетеся на безсоння, хронічну втому, неуважність…. Якщо Вас мучить головний біль, артрит, біль у м’язах… То чому ж Ви досі не відвідали ТРЦ Подоляни, в якому розташований «Орієнт Спа»? Чарівні і вправні масажистки-тайки миттю знищать усі недуги тіла, повернуть баланс і спокій у Ваше життя!
Які послуги можна отримати в «Орієнт Спа»?
• Аромамасаж та традиційний тайський.
• Косметичні процедури у догляді за обличчям.
• Масаж обличчя, рук, спини і стоп.
• Масаж для дітей.
• Придбати якісну тайську косметику за привабливою ціною.

Тайські спа-процедури й відмінний масаж у м. Тернопіль тільки в «Орієнт Спа»: не проґавте можливість стати здоровішим та красивішим!

 

Виправдовується той, хто відчуває за собою вину

Тернополяни “не просихають” з 1 квітня, а Надал “косить бабло” всю весну