До дружини президента України не пустили селян Тернопільщини

Поділитися


Як повідомляла тернопільська інтернет-газета “Про все”, вчора на Тернопільщині перебувала дружина Президента України Марина Порошенко. 

Візит був з розряду “бавлянок столичних цабе”. Єдиний нюанс – із першою леді була також посол США в Україні Марі Йованович. І якщо українська мадам була вдягнута як на бал, то американська виглядала буденно і просто, а головне – комфортно і зручно для самої себе. Завважте, і це представниця найсильнішої країни світу. Наша ж чиновницька совдепія так намагалась вгодити місцевим владоможцям та жінці Порошенка, що вишнівчан, які зібрались біля відремонтованого палацу просто не пустили в середину. Ніде в цивілізованому світі таке не було можливим, щоб платників податків не пустили на захід, який проводився за бюджетні кошти.

-По телевізору подивитесь,- відповіли селянину представники облдержадміністрації, які отримують зарплату із податків також селян.

НАТОМІСТЬ ДО ЗАЛИ ЗАПУСТИЛИ У РОБОЧИЙ ЧАС ПОСИДІТИ, ДЛЯ МАСОВКИ, УСІХ ГОЛІВ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЙ. ЦЕ ЛЮДИ ПІДКОНТРОЛЬНІ. НІЧОГО КРИТИЧНОГО НЕ СПИТАЮТЬ.
ДВІ ЖІНКИ – ДВІ РІЗНОМАНІТНІ ЦИВІЛІЗАЦІЇ

 

Марина Порошенко у Вишнівці здивувала чудернацькою українською вимовою та балетками за 40 тисяч

За один день двоє пенсіонерів покалічились під час збору вишень