Як би виглядав Тернопіль, якби його мер Сергій Надал виконав усі свої обіцянки

Поділитися

Тернопіль, звісно, файне місто, але якби його мер Сергій Надал втілив у життя всі свої обіцянки, то обласний центр перетворився б на сучасний європейський мегаполіс. «Слово і Діло» створило відео для віртуальної прогулянки Тернополем, в якому вже здійснилися всі плани та наміри мера.

Так, ми домалювали в місті обіцяні Надалом тротуари з підігрівом на вулицях патріарха Мстислава, Шашкевича та князя Острозького.

На території парку Національного відродження помахом чарівної палички з’явилася сучасна академія тенісу, а на площі Героїв Євромайдану збудована безкоштовна підземна парковка на сто місць.

На всіх зупинках громадського транспорту встановлені планшети з похвилинним графіком руху автобусів та тролейбусів. До речі, щодо тролейбусів, то, згідно з обіцянкою мера, вони мають милувати око містян чистотою та охайністю, адже для їх миття збудовані очисні споруди із системою зворотнього водопостачання.

Щоб віртуальність перетворилася на реальність, запитайте Надала, коли він виконає обіцяне. Якщо вам сподобалося відео, рекомендуємо подивитись, якими б могли стати Київ та Одеса, якби мери цих міст виконали свої обіцянки.

Приємного перегляду.

Розпочалося знищення парку Національного Відродження

У Чортківському районі водій іномарки збив велосипедиста