Знайомий виявився злодієм та грабіжником

Поділитися

Кримінальні провадження відкрили працівники Тернопільського районного відділу поліції проти мешканця обласного центру. 34-річний молодик заробляв на прожиття крадіжками та грабунком.

До поліцейських з заявою звернувся сам потерпілий, 25-річний мешканець району. Молодик розповів, що його пограбував знайомий. Працівники поліції встановили особу грабіжника. Ним виявився 34-річний мешканець села Настасів. Чоловік в минулому вже неодноразово судимий за крадіжки. З потерпілим у зловмисник виник конфлікт, під час якого той і відкрито викрав у того мобільний телефон.

Однак як з’ясувалося в ході слідства, окрім грабунку, підозрюваний виявився причетним і до крадіжки автомагнітоли з автомобіля потерпілого.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Слідчі встановлюють причетність чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів. Триває розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

У ДТП на Тернопільщині загинув чоловік

Найдовша катальпова алея України засихає