Хлопців з Лопушно в Сапанові гарно зустріли, ще й з собою повну торбу дали

Поділитися

До завершення першого кола сапанівському Соколу залишилось провести три матчі ( Лопушно, Бережці і Попівці) і щоб претендувати на місце вверху турнірної таблиці очків втрачати більше не можна. У звітному турі до нас в гості завітав минулорічний переможець почаївської зони Колос з Лопушно.

Початок матчу запамятався декількома масованими атаками гостей і дещо не впевненими діями захисників Сокола, що і призвело до пропущеного гола. 0:1. Надалі наші хлопці міцно взяли гру в свої руки і до кінця першого тайму фактично не випускали суперника з його половини поля. Перший м’яч Саші Томича охолодив наступальний запал Колоса, другий Юри Романюка з 30 метрів присоромив воротаря, а третій Влада Кравчука прямим ударом з кутового остаточно показав, що гостям немає на що розраховувати в цьому матчі. Перший тайм 3:1.

Після перерви Сапанівці влаштували повний розгром команді з Лопушного. Два хет-трика на рахунку Олександра Томича і Влада Кравчука. Єдиний гол Колосу подарував наш воротар. 7:2. Сокіл підсилений молодими гравцями потроху знаходить свою гру. Чекаємо на наступні перемоги і сподіваємось, що перерва після першого кола не затягнеться на ціле літо, як минулого року, повідомляє sapaniv.te.ua

Склад команди “Сокіл” Сапанів:

Собчук Володимир, Дубчак Микола (Штука Володимир), Ігнатов Стас, Романюк Юрій, Чернявський Андрій , Ліснічук Валерій, Гордійчук Олександр, Іванюк Роман (Воробець Сергій), Кравчук Владислав, Петручок Микола (К) (Петручок Серафім), Томич Олександр .

Голи: О.Томич – 3, В.Кравчук – 3, Ю.Романюк.

08.07.2018р.

Сапанів. Чемпіонат Кременецького району з футболу. 9 тур. Сокіл “Сапанів” – Колос “Лопушно” 7:2.

Патрульні затримали чоловіка, який погрожував дружині фізичною розправою

Кременець відновить очисні споруди?