Патрульні затримали чоловіка, який погрожував дружині фізичною розправою

Поділитися

7 липня близько 23:00 екіпаж патрульних отримав повідомлення від 47-річної громадянинки Тернополя про те , що її чоловік погрожує їй фізичною розправою предметом схожим на ніж .

Прибувши за вказаною адресою , поліцейські виявили 45-річного громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який вів себе агресивно по відношенню до дружини та її племінника, намагався завдати тілесних ушкоджень, розмахуючи ножем, окрім того голосно кричав та погрожував.

На вимоги припинити правопорушення – не реагував. Тому , заради безпеки оточуючих та поліцейських ,згідно п. 3.1 (г) ст. 45 ЗУ «Про Національну поліцію» було застосовано спецзасіб – кайданки . На місце події викликано слідчо – оперативну групу для встановлення всіх обставин справи .
Відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 ККУ( умисне легке тілесне ушкодження ) та санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботами на строк до одного року.

У Тернополі відбудеться найдовший заплив

Хлопців з Лопушно в Сапанові гарно зустріли, ще й з собою повну торбу дали