Мер Почаєва Василь Бойко вчинив аварію в Кременці

Поділитися


30 липня у Кременці, о 18:43, на лінію “102” надійшло повідомлення від фельдшера бригади швидкої допомоги про те, що до них після дорожньо-транспортної пригоди із забоями голови, саднами передпліччя та вегето-судинною дистонією по гіпертонічному типу звернувся житель Почаєва.

Чоловікові, який керував службовим автомобілем марки Renault Fluence, нібито стало погано. За словами пасажира даного транспортного засобу, водій з нею спілкувався, але в якусь мить раптово замовк і зомлів. Як стало відомо з неофіційних джерел, за кермом був міський голова Почаєва Василь Бойко. Пасажирка в авто – його підлегла – бухгалтер Почаївської міської ради.
В результаті ДТП  автомобіль мера Почаєва з’їхав з проїжджої частини на парковку, де зіткнувся із транспортними засобами ВАЗ-21014 та Skoda Octavia.

Кермувальника освідчили. В його крові алкоголю не виявили. Подія внесена до журналу єдиного обліку, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. Добре, що ніхто в аврії не загинув.
Чи відбуватиметься ремонт автівки мера Почаєва за рахунок платників податків чи він це зробить за власний рахунок – повідомлятимемо згодом.

Початок серпня буде дощовим

Залишене майно в салоні автівок справжній “джек-пот” для крадіїв