Під час виконання службових обов’язків загинув Андрій Стойко

Поділитися

У селі Петропавлівська Борщагівка Київської області під час виконання службових обов’язків у ДТП загинув Андрій Стойко (Сокіл).

Наряд групи реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції намагався зупинити водія скутера, який порушив ПДР. Однак правопорушник законну вимогу поліцейських про зупинку проігнорував і продовжив рух, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Поліцейські увімкнули проблискові маячки, звуковий сигнал і почали переслідування водія-порушника. Однак водій службової автівки не впорався з керуванням і авто з проїжджої частини знесло у рівчак. У результаті Андрій загинув, а його колега отримав травми.

Андрій Стойко народився в Тернополі. До служби у рядах Національної поліції Андрій був старшим лейтенантом полку «Миротворець», активним учасником подій Революції Гідності. У числі перших добровольців він вирушив на Донбас захищати суверенітет України, де пройшов чимало гарячих точок.

У липні Андрію виповнилось 27 років. У загиблого поліцейського залишились дружина та маленька дитина. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Пенсіонерка з Шумщини втратила через довіру 22 тисячі гривень

Тернополян кличуть в парк Національного Відродження рятувати файне місто