Тернополян кличуть в парк Національного Відродження рятувати файне місто

Поділитися

В понеділок, 30 липня о 19.00 год в парку Національного Відродження відбудеться акція проти незаконної забудови!

В Тернополі вже 2 тижні використовується ганебна практика із залучення тітушок для реалізації бізнес-проекту на території парку! Парадокс в тому, що перший дозвіл на будівництво в цьому місці був виданий 18 лютого 2014 року, в той час, коли на Майдані лунали постріли, вибухали гранати та гинули люди! В час, коли був Майдан та антимайдан. Коли одні люди виборювали краще майбутнє для своїх поколінь, а інші полювали на них за 30 срібняків!

Щось подібне зараз відбувається в Тернополі, одні люди приходять на акції за покликом серця, задля збереження парку, а інші ганебно продаються за гроші! Перші не прикривають свого обличчя, не бояться назвати своє ім’я, бо боряться за правду, а інші ховаючи обличчя погрожують фізичною розправою!

Саме в день розстрілів на Майдані тернопільська влада видала перший дозвіл на забудову в парку готелю. Тоді жодної згадки про соц-спортивний центр не йшлося, жодні громадські слухання не проводилися, а згідно містобудівної документації, зонінгу та Генеральному плану чинному на той час апріорі не можна було там будувати!

Зараз за допомогою тітушок нас хочуть залякати та реалізувати горе-бізнес-проект в частині парку, а потім по цій же схемі захоплювати нові зелені зони! Очевидно місцева влада за 4,5 роки забула, що таке честь, гідність та справжня сила людей! Закликаю усіх прийти завтра на акцію, бо лише завдяки нашій небайдужості та організованості ми зможемо подолати внутрішнього ворога! Адже жодна попередня влада не діяла на стільки нахабно та зухвало повністю ігноруючи думку мешканців!

Oleg Synovets

Під час виконання службових обов’язків загинув Андрій Стойко

Кожної суботи тернополян запрошують на пробіжку навколо ставу