Прикро констатувати, що в Тернополі, на п’ятому році після Революції Гідності, повернулись часи Януковича

Поділитися

ЗАЯВА
Тернопільської організації політичної партії
ДемАльянс (Демократичний Альянс)

17 липня в парку Національного Відродження м. Тернпіль, під час проведення громадою міста акції проти будівництва так званого соціально-спортивного центру «Вулична академія», а по факту готельно-розважального комплексу, із сторони забудовника були залучені декілька десятків «хлопців спортивної тілобудови», більш відомих як «тітушки».

Прикро констатувати, що в Тернополі, на п’ятому році після Революції гідності, після вбивств на Майдані, під час того, як на сході українська армія ціною життів наших солдатів дає відсіч російському агресору, дехто вирішив повернутись до ганебних методів часів Януковича. Для тих хто не вчить уроків історії, варто пригадати чим закінчив четвертий президент своє правління.

Вразі подальшої бездіяльності місцевої влади та правоохоронців, ситуація навколо будівництва в парку може перерости в силове протистояння, яке загрожує життю та здоров’ю громадян міста.

Ми закликаємо місцеву владу та забудовника врегулювати питання щодо загаданого будівництва та залишити парк у спокої! Ми вимагаємо припинити використання «тітушок» проти громади, а правоохоронні органи дати адекватну оцінку ситуації та захистити громаду!

Тернополянам потрібна термінова допомога

Представниця тернопільського центру “Інваспорт” Руслана Муравська – чемпіонка Європи з легкої атлетики