Тернополяни дізнались імена нових тітушок: Ярослав Смаль і Тарас Пастух

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла про ганебну ситуацію в файному місті, коли в парку Національного Відродження тітушки захищали незаконне будівництво. 

Препаскудна ситуація стала відома на всю Україну, а спортсмени, які продались за 700 гривень, щоб охороняти в парку будову, стали відомі далеко за межами країни. Користувачі соцмереж впізнають запроданців і повідомляють їхні імена. Однокласники, одногрупники, сусіди розповідають про накачаних гопників шокуючі історі. Найгірше, що доводилось читати – уся ця мерзота готова за 25 доларів і за ДНР воювати, і за Путіна. Переглядаючи сторінки “хероїв” тернополяни завважають, що тітушня постить російський шансон, теми бабла та інший порожняк. Найсумніше, що пів сотні молодиків не привезені з якогось Хмельницька чи Житомира, а є місцевими манкуртами.

Найвідомішим з них став Дмитро Патиковський, якого показали і по телебаченню, і у всіх найбільших соціальних групах. 

Одним із найагресивніших молодиків був Ярослав Смаль. “Це бидло 3 роки тому віджало будинок в одного тернополянина, а сьогодні воно керує тітушками в парку Нацвідродження! Його ім’я Ярослав Смаль. Його батька (колишнього мєнта) і молодшого брата також впізнали серед тітушок. Їхній сімейний бізнес – тренажерний зал “Viking” по вул. Текстильна, 28 (біля Подолян). Сьогодні обідом цей тітушка закрив доступ до власного профіля інстаграм https://www.instagram.com/yasuk_029/“,- пишуть у соцмережі тернополяни.

“Тітушка №4 Пастух Тарас полюбляє розкішне життя та подорожі, дуже любить цим хвалитися, але чомусь після недавньої популярності закрив свій профіль вконтакте і приховав в інстаграмі. Закриття профілів не допоможе, кожен продажний тітушка стане популярним!”,- повідомляють активісти у соцмережі.

Всесвітній фонд природи висловився проти будівництва Верхньодністровського каскаду ГЕС

Скандального мера вдруге затримали на хабарі