Гурт ROCKOKO презентував відеокліп на перший епізод з трилогії

Поділитися

Гурт ROCKOKO підготував кліп на авторську композицію «Mutual Love», з якою об’їздив всю Україну під час однойменного гастрольного турне. Цю відеороботу учасники гурту презентували 3-го серпня під час закритої події у кінотеатрі «Планета Кіно» (ТЦ «Форум Львів»). Офіційна прем’єра кліпу відбулася 6 серпня.

«Mutual Love» – це перша повноцінна авторська відеоробота ROCKOKO. Особливість музики гурту спонукає музикантів обдумати і переосмислити концепцію майбутніх відеокліпів. На це витрачено чимало зусиль та часу, оскільки жанр інструментальної музики, з яким колектив виходить на всеукраїнський рівень, наразі є новим для українського слухача.

Зйомками кліпу займалася компанія GOODZyk Production на чолі з режисером Назаром Дзюбинським. У зйомках взяли участь кіноактори, актори львівського театру ім. Леся Курбаса та театру «Намір». У відеороботі «Mutual Love» музиканти разом з акторами та знімальною групою намагаються передати всеосяжне почуття взаємної любові у різних проявах – любові до тварин, батьківської любові, трепетного кохання та дружби.

Щоб передати ідею композиції музиканти вирішили звернутися до жанру короткометражного німого кіно. Музика без слів заставляє слухача зануритись у підсвідомість, доторкнутися до своєї інтимної уяви та загострити відчуття. В цьому особливість музики ROCKOKO.

Відеоробота «Mutual Love» – це перший з трьох епізодів, кожен з яких планується реалізувати як повноцінний кліп, проте сюжетно вони будуть об’єднані у трилогію. Суть кожної з трьох пов’язаних між собою історій відкриється глядачам лише наприкінці.

Прем’єра другого епізоду планується на кінець вересня 2018 року. Він буде неочікуваним, а для когось навіть дещо шокуючим, оскільки музика немає меж, а ROCKOKO не обмежується жанровими межами. Застерігаємо, що на презентації кліпу «Mutual Love» можливі спойлери.

Надіємося що ті, кому пощастить потрапити на цей захід вміють тримати таємниці.

У Тернополі впіймали п’яного таксиста

12 мільйонів українців користуються Facebook