Магазин взуття Marigo у Тернополі святкує 1 рік!

Поділитися
Купити жіночі туфлі

Рік тому 12 серпня відкрився магазин взуття у місті Тернопіль «Маріго»! За рік магазин встиг розширити свою базу клієнтів з Тернополя, які раніше замовляли товари в онлайн-форматі, а тепер мають можливість поміряти взуття, оцінити його вигляд та пересвідчитися у якості на власному досвіді. Варто зазначити, що великий відсоток таких клієнтів вже встигли стати постійними, адже вони знають, що, прийшовши до «Маріго», отримають комбінацію високої якості та вигідної ціни!
Де знайти магазин «Маріго»? Де купити взуття в Тернополі? Висока якість та приємний сервіс
Розташований магазин взуття у ТЦ «Тернопіль Подоляни». Там на клієнтів чекає декілька приємних переваг та бонусів:
• широкий асортимент – моделі взуття на будь-який смак у великій розмірній сітці;
• приємні, ввічливі та досвідчені працівники, які з радістю дадуть пораду щодо покупки й проконсультують клієнтів стосовно усіх питань;
• регулярні системи знижок та акцій;
• максимально якісне брендові взуття;
• приємні та лояльні ціни;
• зручне розташування – у торговому центрі «Подоляни» магазини нескладно знайти, а потрапити до ТЦ можна з комфортом з будь-якої частини міста.
Окрім цього, клієнти магазину можуть просто прийти в торговий центр, аби поспілкуватися з продавцями, дізнатися щось нове про тренди у світі взуття, приміряти стильну пару й порадитися стосовно покупки. Така тепла та дружня атмосфера робить торгову точку «Маріго» приємним місцем, спонукаючи клієнтів повертатися знову і знову!
Стильне та зручне взуття жіноче: інтернет-магазин Marigo і магазин взуття в Тернополі
Завдяки простим, але важливим перевагам marigo, магазин має хорошу репутацію і попит серед покупців. Радимо завітати до магазину й переконатися у тому, що висока якість, вигідна ціна і приємний сервіс – це ті моменти, які можуть з легкістю поєднуватися!
Прихильники онлайн-шопінгу можуть зробити замовлення на сайті marigo.in.ua. Там можна швидко та з комфортом оформити замовлення й отримати його в максимально швидкий термін. Втім, радимо все ж переконатися у якості й приміряти взуття – відвідайте магазин у ТЦ «Подоляни»!

 

Водія автомобіля, який збив перехожого та втік, знайшли слідчі Тернопільщини

Львів купив у Берліні трамваї, двері яких не відкриваються на зупинках