На Тернопільщині водій, що збив 2 людей на пішохідному переході, сидітиме за ґратами 4 роки

Поділитися

Прокуратурою Тернопільської області здійснювалось процесуальне керівництво та підтримане державне обвинувачення стосовно водія автомобіля «RENAULT-TRAFIC», який, перебуваючи у стані тяжкого отруєння алкоголем, збив 2 пішоходів поблизу зупинки громадського транспорту «Арс-кераміка» 29 грудня 2016 р.
Державним обвинувачем доведено у суді що водій авто «RENAULT-TRAFIC», рухаючись із швидкістю 80 км/год при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу не зупинився, щоб дати дорогу 2 пішоходам, а скоїв наїзд на людей, які завершували перехід проїзної частини дороги по нерегульованому пішохідному переході.
У результаті наїзду транспортного засобу жінка, що саме переходила дорогу, отримала смертельні травми, а чоловік – тяжкі тілесні ушкодження. Водій на момент аварії перебував у стані тяжкого алкогольного отруєння.
Тернопільський міськрайонний суд, погодившись із позицією прокурора визнав винним обвинуваченого за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої та заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілому) та призначив йому покарання у виді 4 роки позбавлення волі і 3 роки позбавлення права керування транспортним засобом, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

В Тернополі зруйнували добротну дорогу, бо не вміють планувати мережу комунікацій

Сьогодні день народження Івана Франка