В Тернополі зруйнували добротну дорогу, бо не вміють планувати мережу комунікацій

Поділитися

В Тернополі, на вулиці Гайовій, декілька років тому встелили нову дорогу. Хороше асфальтоване покриття тягнулося від перехрестя вулиць Микулинецька-Острозького-Замонастирська-Гайова попри приватну забудову, комбінат хлібопродуктів та готельно-розважальний комплекс “Алігатор”.
Не зважаючи на чималий потік вантажного автотранспорту, дорога збереглась досить добре. На цій ділянці відсутні будь-які ями чи колії.
Та от, декілька днів тому на дорозі вирізали частину асфальтного покриття. Виявляється, виникла необхідність здійснити врізку та підключення багатоповерхівки, що будується поруч, до комунальних мереж. Поки ведуться роботи, дощі вже встигли підмити грунт, та й сама розкопана труба явно протікає.
Фахівці говорять, що як би не латали цю ділянку дороги, вона вже зруйнована. Грунт почне осідати, а підмиті частини взагалі можуть в майбутньому спровокувати провалля. Додасть руйнуванню й майбутня зима.
Цьому, звісно, можна було б запобігти, якби забудовники та комунальники навчилися вчасно і правильно планувати свої мережі.

Патрульні склали адмінпротокол на нетверезу матір

На Тернопільщині водій, що збив 2 людей на пішохідному переході, сидітиме за ґратами 4 роки