Посіпаки мера Тернополя так і не навчились за дві каденції шанувати навіть дітей

Поділитися
Майже годину змушені були простояти кращі учні Тернополя. Ось таке бидлячо-совдепівське ставлення до юної еліти файного міста. Автор фото – Андрій Шкула, депутат Тернопільської міської ради, який нарахувава лише 26 хлопців із понад 80 нагороджених. Із пів сотні лайкаючих депутата в соцмережі, лише одна людина запитала:”А чому дітки всі такі сумні? І стоять під стіною, наче не вони гості дійства?)”

Сьогодні у Тернополі відбулась позачергова двадцять сьома сесія міської ради. На порядок денний було винесено 8 питань. Окрім традиційного земельного дерибану, який так і не відбувся, на сесію винесли останнім питання про призначення іменних стипендій Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей. Майже сотня учнів змушені були простояти в задушливому залі годину, очікуючи, поки депутати розглянуть питання затвердження угод, відведення земельних ділянок, користування безкоштовно стадіоном тощо. І аж останнім було питання дітей. Змордовані учні, яких зігнали на 9 годину і не дозволили їхнім батькам побачити нагородження в залі, спочатку простояли в приймальні без стільців. Потім школярів завели до сесійної зали. Там за трибуною президії “ху*рив” Надал (див. відео з 1 хв. 10 секунди)

Неорганізована процедура нагородження кращих учнів вражала примітивізмом. Керівник управління освіти Ольга Похиляк постійно підганяла учнів, які змушені були продератися через ряди крісел між байдужими депутатами, які в той час гралися на мобільних та планшетах. Для чого це робити? Чому кращих учнів не можна по-людськи привітати? Наприклад, на Театральному майдані у День Прапора.

Згодом керівник упраління дочиталася до того, що пропустила з пів десятка учнів. Винним, звичайно, на думку убогої Похилячки вийшли школярі, які не признавались, що їхні фамілії не зачитали.

І це лише маленька грань із роботи Тернопільської міської ради… В елементарному нагородженні дітей не вміють налагодити мінімальний цивілізований рівень, зробити дітям свято.

Приємно відзначити, що двоє обдарованих учнів відмовились потиснути руку меру, коли отримували нагороду. Звичайно, у дітей були свої мотиви. Можливо, хтось не хотів вітатись з головним дерибанщиком Тернополя. Хтось із ще з якихось переконливих мотивів.

Вдалось почути, що одна з принципових школярок заявила, що не має часу і навіть відмовилась фотографуватись із злодійським кодлом, яке навіть у таку скромну сесію охороняють десятки поліцейських та найнятих тітушок.

Через неправдиве смс-повідомлення про зарахування готівки краянин потерпів від рук афериста © Офіційний сайт Національної поліції

Хто загубив золоту сережку в Тернополі?