Про ремонт доріг на Тернопільщині і не тільки

Поділитися


Наша розмова з керівником тернопільського “Автомайдану” Ігорем Василівим відбулась днями, через тиждень після ганебного звітування керівництва тернопільської облдержадміністрації та головного дорожника  області. Так зване звітування виявилось посміховиськом, громадські активісти, які почали кілька років активно аналізувати роботу дорожників та чиновників, каменя на камені не залишили від побрехеньок високопосадовців. Це чи не вперше за роки Незалежності громадськість взялась за контроль ремонтів доріг.

Виявилось, що чиновники навмисне організували звітування аби інформаційно випередити громадськість із критикою. А критикувати недолуге керівництво є за що: досі не відбулося тендерів на ремонти тернопільських доріг. Зуміли лише вкрасти так званими ремонтами по 40 метрів. Але закон нібито це дозволяє. Мовляв, тому це не крадіжка.

Зважаючи на завершення літнього сезону, ми перечекали відсутність тернополян і зараз оприлюднюємо відеотрансляцію із так званого звітування та нашу розмову з Ігорем Василівим, яка пересічним краянам, не фахівцям дорожньої справи, дозволить зробити свої висновки щодо роботи дорожників. Хоча…За великим рахунком всі ми їздимо дорогами Тернопільщини і бачимо цей армагєдєць…

Як господарюють на Тернопільщині?

Захарченко із Кобзоном пішли “на пасєлєніє” до Гіві та Мотороли