У Кременці перемогла історична правда

Поділитися

Районне об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка висловлює вдячність Міській раді Кременця за дуже мудре, виважене рішення про реконструкцію меморіалу в центрі міста.
Нарешті нашим дітям, учням шкіл, студентам, всім кременчанам і приїжджим до нас буде де відпочити, без болю в серці про трагічне минуле і не менш трагічне сьогодення поспостерігати красу Замкової гори, яка є свідком всіх подій, що відбувалися тут, і замислено чекає на мир і спокій в Україні, на єдність між людьми.
Громадські слухання, що пройшли в четвер 9 серпня, засвідчили, що Кременець не червоний, що в нашому місті так багато патріотів рідного краю, а тих, хто тужить за «комуністичним раєм», одиниці. І вони з часом опам’ятаються, Господь Всевишній пошле їм прозріння.
Ми віримо в порядність, безкорисливість тих, хто буде причетний до упорядкування площі.
Просвітяни міста Кременця дякують всім, хто прийшов на громадські слухання, хто так щиро і з болем в серці висловлював свої думки, своє ставлення до того, що відбувається на теренах нашої багатостраждальної держави.
Центр міста повертає історичну назву – Ринкова площа. Там не буде ринку, ми його маємо. Там будуть рости дерева, декоративні кущі, різнобарвні квіти, що їх з любов’ю доглядатимуть ті, хто дбає про красу землі.
У нас все буде добре, тільки якби швидше закінчилась та страшна війна з московським окупантом, щоб не гинули на сході України наші діти, чоловіки, батьки, брати…
Ми переможемо, бо з нами правда, з нами воля, з нами весь прогресивний світ.

Лілія Следзінська
голова РО ВУТ «Просвіта»
імені Тараса Шевченка

Нетверезий водій покинув авто і спробував втекти від патрульних

І знову аварії на Тернопільщині