На Прикарпатті поліція затримала п’ять осіб, причетних до підриву ресторану

Поділитися

Працівники прикарпатської поліції із залученням спецпідрозділу КОРД, Івано-Франківського управління ДВБ, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримали за вчинення підриву в ресторані “Старий Косів” групу із п’яти осіб. Наразі вирішується питання щодо оголошення їм підозри. Сьогодні, 6 вересня, близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення про вибух у ресторанному комплексі в районному центрі. Внаслідок вибуху будівлю ресторану було пошкоджено.

На місце події в місто Косів прибули працівники поліції усіх профільніх служб. За результатами проведених поліцією оперативних заходів, зловмисників, які були причетні до вчинення даного правопорушення, було затримано. Так, до цієї злочинної групи входило п’ять осіб віком від 23 до 60 років. Двоє з них мешканці Косівського району, ще троє із Закарпатської області.

На підставі обґрунтованих доказів, слідчі затримали правопорушників у порядку ст. 208 КПК України. Кримінальне провадження розпочато за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення затриманим про підозру та обрання стосовно них запобіжного заходу, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

У автопригоді біля Зборова загинули люди

Рейтинг шкіл Тернопільщини за результатами ЗНО з української мови 2018