На Тернопільщині загинув пішохід та травмувалося троє водіїв

Поділитися

В останній день літа та у вересневі вихідні на автошляхах області трапилися чотири дорожньо-транспортні пригоди, одна з них – зі смертельними наслідками.

Про пацієнта з закритим переломом ноги правоохоронцям Тернопільського відділення поліції повідомили медики обласної лікарні. Виїздом на місце, працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що 46-річний обласного центру не розминувся з мотоциклом.

Подія трапилася 31 серпня близько 19 години на автодорозі в селі Ангелівка. Місцевий житель рухаючись мотоциклом «ІЖ Юпітер» не впорався з керуванням та допустив наїзд на велосипедиста, котрий прямував у зустрічному напрямку. Потерпілого з травмами доправили до медзакладу.

Обидва транспортні засоби поміщено на арештмайданчик, а в учасників ДТП взято забори крові на вміст алкоголю. Тривають слідчі дії.

Тіло невідомого чоловіка на проїжджій частині дороги вночі, 1 вересня, виявили працівники групи реагування патрульної поліції в місті Бучач. Слідчі, виїхавши на місце події, з’ясували, що померлий – 54-річний мешканець райцентру, а травми на його тілі отримані внаслідок автопригоди. Поліцейським вдалося розшукати водія втікача, який скоїв смертельну ДТП. Ним виявився 23-річний бучаччанин, який керуючи авто «ВАЗ-21093» вчинив наїзд на пішохода та втік з місця пригоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286 КК України. Слідчі дії тривають.

2 вересня дві автопригоди трапилися на Кременеччині. На дорозі «Почаїів-Старий Тараж» перекинувся автомобіль «МАЗДА-626». Як з’ясували поліцейські, водій іномарки, житель села Старий Тараж не обравши безпечної швидкості, виїхав на узбіччя та перекинувся. Потерпілого з травмами доправлено до лікарні для надання допомоги, у нього взято забір крові для перевірки на алкоголь.

Три транспортні засоби постраждали в результаті автопригоди в селі Млинівці. На автодорозі зіткнулися автівки «ШЕВРОЛЕ СПАРК» та «РЕНО ЛАГУНА». Останню від удару відкинуло на узбіччя, де знаходився припаркований «ВАЗ-2114». Пошкодивши транспорт, водій ще й зламав огорожу поблизу місцевого магазину. В результаті пригоди постраждав водій «ШЕВРОЛЕ СПАРК». Його з різаними ранами голови доправлено до медзакладу.
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 286 КК України. Слідчі встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

У Тернополі колишній регіонал Чайківський буде розповідати з іншими політиками про виборчу реформу

Комунальники без майбутнього, або Безглузда історія однієї вулиці