Комунальники без майбутнього, або Безглузда історія однієї вулиці

Поділитися

Лише декілька днів тому ми розповідали про випадок, коли абсолютно хорошу дорогу довелося розкопати через те, що комунальники не змогли спрогнозувати підключення до мереж майбутньої багатоповерхової забудови. Мова йшла про вулицю Гайову.
Сьогодні ж хочемо до неї знову повернутися.
Для цього від “розкопок” слід проїхати близько ста метрів на південний схід та зупинитися вакурат навпроти КХП, яке в народі називають “заготзерно”.
Ще з часів ремонту дороги був собі тут каналізаційний люк. Нікого не чіпав, терпів вантажні та легкові автомобілі, які проїжджали по його плечах. Та все ж, вже декілька років він був незворушним.
А от не давно до нього звернулися комунальники, яким довелося заглянути в нетрі сховку, що охороняв люк. Та коли спробували його підняти, то зрозуміли, що декілька років тому на цей люк впала зайва шуфля, а то й дві, асфальту. А потім ще й горбатий каток декілька разів проїхався.
Тож тепер довелося люк вибивати.
На цей раз комунальники з роботою вправилися швидко, але залишили за собою провалля. Ну, а щоб запобігти аварійним ситуаціям, скористалися народним дорожнім методом.
На ямі, виставлена “розтяжка”.
Може слід такі недоліки усувати не з бюджету, а за рахунок недолугих чиновників. Якось же їх потрібно навчити не тринькати наші податки. 

На Тернопільщині загинув пішохід та травмувалося троє водіїв

23-річний водій Mercedes-Benz заїхав у металевий паркан в Тернополі