22 листопада відбудеться суд над вбивцями Віталія Гнатишина

Поділитися

Святкуючи своє 20-річчя, студент тернопільського технічного університету Віталій Гнатишин був жорстоко побитий незнайомими хлопцями. Іменник очікував на таксі, щоб разом з частиною гостей роз’їхатись по домівках. Компанія вже розходилась, перше таксі забрало половину гостей. Віталію також пропонували їхати з ними, проте хлопець вирішив зачекати на друге таксі, щоб розвести по домівках решту друзів. І тут до них почали чіплятися невідомі… Фатальним став професійний боксерський удар у висок іменнику.  Є відеозапис з камер спостереження…

На дев’ятий день, перебуваючі у комі під апаратами, які підтримували життєдіяльність, Віталій помер. Травма, отримана в голову, виявилась несумісною з життям.

Наразі завершено досудове розслідування, за гратами перебуває підозрюваний 24-річний Сергій Терендех, який наносив смертельні удари в голову. 25-річний Володимир Біляшкевич під цілодобовим домашнім арештом. Він погрожував вбивством друзям Віталія. Адвокатам підозрюваних є колишній суддя Ю. Демкович.

Родичі вбитого шукають правду у суді. 22 листопада о 15 годині відбудеться чергове судове засідання у Тернопільському міськрайонному суді. На перше підготовче судове засідання прийшли підтримати підозрюваних так звані спортсмени-тітушки з парку Національного Відродження разом зі своїм куратором.

Родина загиблого просить громадськість про підтримку, а ЗМІ – про розголос даної справи, бо виникає багато питань – хто ж стоїть за підозрюваними у вбивстві? 

7 грудня у Тернополі розпочнеться XVIII Міжнародний джазовий фестиваль JazzBez

У Тернополі пограбували рибака