Інспектори вдруге склали протокол на водія, який керував автомобілем напідпитку

Поділитися

Виклик про те, що на вул. Микулинецькій трапилася ДТП між автомобілями OPEL та HONDA ACCORD отримали патрульні вчора, близько 18-ї години. На місце події одразу ж вирушив один з екіпажів.

Інспектори з’ясували, що водій автомобіля OPEL рухався назустріч потоку транспортним засобам у своїй смузі для руху, проте потім, він різко здійснив поворот ліворуч, де в цей момент їхав автомобіль HONDA ACCORD, водій якого почав різко тиснути на гальма, але зіткнення не вдалося уникнути. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав.
Окрім того, під час спілкування з 36-річним водієм автомобіля OPEL, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння керманич погодився пройти на місці за допомогою алкотестера «Драгер». Результат – 0,87 проміле, що практично у 5 разів перевищуває норму. Також з’ясувалося, що водій уже вдруге протягом року сідає напідпитку за кермо та позбавлений права керування.

На 36-річного чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне протягом року керування у стані алкогольного сп’яніння), ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, яка позбавлена такого права).

Водії, будьте обережними, оскільки Ви на дорозі не одні!

79% громадян вважають голодомор 1932-1933 років геноцидом українського народу

Instagram видалятиме «накручених» підписників та їхні лайки й коментарі