Національний корпус не підтримав Кошулинського

Поділитися

ЗАЯВА НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ З ПРИВОДУ ОБ’ЄДНАННЯ НАЦІОНАЛІСТІВ ТА МАЙБУТНІХ ВИБОРІВ

▫️«Національний Корпус» не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору. Рішення про підтримку Кошулинського «націоналістичним рухом» було прийнято кулуарно, без широкого обговорення та всупереч Маніфесту націоналістичних сил. Люди, які поставили свої підписи під «документом», не мають реального авторитету серед мільйонів українських націоналістів. Націоналізм – це не емблеми та старі заслуги, а реальні вчинки тут і зараз та широка підтримка громади.

▫️«Національний Корпус» своїми справами довів, що є реальною, дієвою і стрімко зростаючою силою. За нами десятки активних патріотичних проектів та тисячі нових прихильників, які постійно поповнюють лави нашої партії. Вже сьогодні «Національний Корпус» та Азовський рух загалом складають більшу частину організованих патріотів з усього націоналістичного середовища. «Національний Корпус» – це сотні військових і цивільних лідерів громадської думки, десятки тисяч активістів та сотні активних осередків й мільйони симпатиків партії по всій країні! Ми єднаємо людей, за нами молодь та майбутнє! «Національний Корпус» – команда побратимів, загартована у справжніх боях за незалежність та волю своєї держави.

▫️Сьогодні Україні потрібні нові лідери, потрібен живий і сучасний націоналізм, головна мета якого – захист своєї країни та кожного українця. Прикладом такого лідера, справжнього захисника своєї країни, є очільник Національного корпусу Андрій Білецький.
На початку «русской весны» він захистив український Харків, під його керівництвом було звільнено Маріуполь. Саме Білецький створив полк «Азов», який став одним з найбоєздатніших в країні підрозділів, а згодом заснував «Національний Корпус» – партію, навколо якої об’єднались ветерани російсько-української війни та молодь, яка прагне змінити країну.

▫️Саме Андрій Білецький може дати нове, сучасне дихання націоналізму, об’єднати справжні патріотичні сили для захисту людей від зовнішніх і внутрішніх ворогів, припинити війну та відновити справедливість у економічній та соціальній сфері.

 

В Одесі тітушки закидали яйцями Гриценка і намагались вручити гарбуза

У Ємені померли від голоду 85 тисяч дітей