В Одесі тітушки закидали яйцями Гриценка і намагались вручити гарбуза

Поділитися


Вчора Анатолій Гриценко, один з фаворитів президентської виборчої гонки 2019 року, перебував з робочим візитом в Одесі. Перед візитом на місцеву радіостанцію на однопартійців Гриценка напали невідомі тітушки. З цього приводу Гриценко оприлюднив пост у Фейсбуці:”Завинив я перед нашими партійцями, вперто не погоджуючись на професійну охорону до початку офіційної кампанії. Вважав неетичним відпарканюватися від свого народу. Але треба визнати: серед мільйонів чесних людей є й тварини. Жорстокі, бездушні, треновані, дресовані. Попередні провокації – однотипні в усіх регіонах – виконавці відбували мляво, заради звіту в Центр. А тут жирний заступ за межі закону й людяності. Це і є твоя мобілізація, Петре Олексійовичу? Не втомився чужим прутнем кропиву косити?
Троє наших партійців постраждали найбільше, струсок мозку, розсічені обличчя – це Анатолій Завада і батько й син Полякови, Тимур Іванович і Тимур Тимурович. Зараз їм допомагають лікарі. Тримайтеся, хлопці! Ми з Вами і йдемо на вибори, аби знести цей безбашенний кримінал і забезпечити людям спокій. А поки поліція порушила кримінальне провадження за статтею 296 (хуліганство). Організатора і більшість виконавців нападу вже встановлено. Замовника шукати не треба. Він відомий. Недовго вже залишилося, скоро настане час відповідати перед судом не лише виконавцям!”.

У відповідь прес-служба Блоку Петра Порошенка поширила ось таку заяву:”

Напад на супровід Анатолія Гриценка в Одесі викликає природнє обурення. “БПП “Солідарність” вимагає від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій щодо Гриценка і притягнення до відповідальності усіх винних.

Однак заяви самого Гриценка, який протягом лічених годин встановив і виконавців, і організаторів, і навіть замовника, викликають подив і розчарування в політику, який оголосив себе особливо чесним. Натомість – не гребує банальними прийомами чорного піару.


Полковник, який під час війни Росії проти України так і не знайшов дороги до військомату і перечекав у себе на дачі всі шість хвиль мобілізації, вдається тепер до епатажних і абсурдних заяв, аби зняти максимум політичних вершків із безумовно зухвалого і абсолютно неприйнятного інциденту в Одесі. Якось воно не “по-офіцерському” прес-служба “БПП “Солідарність””
Місцеве видання Odessa.Online повідомляє, що тітушки вручили Гриценку гарбуза з фалоімітатором. Політик викинув подарунок і сідав в автомобіль. Один із молодиків у той час кинув яйце у Гриценка. Саме через це виникла бійка. Однопартійці Гриценка кинулись захищати Гриценка. Таку ж інформацію поширила місцева поліція. 

У Тернополі збирають кошти для сім’ї, в якої згоріла квартира

Національний корпус не підтримав Кошулинського