Тернополяни перемогли мера Сергія Надала і свободівсько-порошенківську камарилью у виконкомі

Поділитися


Сьогодні у Тернополі справжнє свято:  мешканці файного міста відстояли свою гідність. Йдеться про відміну підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Напередодні, у неділю, на Театральному майдані зібралось до 5 тисяч тернополян, які висловили свій протест щодо драконівського підвищення проїзду до 9 гривень у маршрутках та 8 гривень – у тролейбусах. 

Сьогодні під міською радою зібралось десь з тисячу тернополян. Міський голова несподівано кинувся в “атаку” – підійшов до протестуючих в оточенні охорони і почав спілкуватися в режимі давки ніби в маршрутці.

Проте, озлоблені тернополяни не сприйняли аргументи мера і він відверто втік. Якби не приватна охорона, то Надала, можливо, побили. Зрозумівши, що люді налаштовані рішуче, Надал почав обіцяти, що згодом скличе виконком і переглянуть рішення. Проте, це лише розізлило присутніх. Охорона ледь стримувала присутніх.

Люди в формі разом з поліцією відверто дратували тернополян. Де таке бачено, щоб у міську раду не можливо було зайти?! Щоб літні люди не могли присісти в міській раді, очікуючи на рішення виконкому?! Коли один із “тітушок в формі” з приватної охорони пирснув перцевим газом, присутні ще довго пресували дебелих молодиків , які стояли на захисті свободівького падла Надала

Побрехеньки прес-секретаря мера Мар’яни Зварич, яка вже давно втратила почуття адекватності, лише розбурхували негативні емоції. Юна агітаторка “сцяла в очі і розповідала про Божу росу”. Переляканий мер зрозумів, що громада налаштована рішуче і не за кілька годин, а десь хвилин 30, виніс рішення виконавчого комітету. Правда дати в руки людям побоявся, а щось пробелькотів за спинами приватної охорони колишнього свого заступника-хабарника Камінського і втік.

Але розгнівані тернополяни не захотіли задовільнитися подачкою у вигляді відміни підвищених тарифів із завтрашнього дня, а вимагали відставки начальника управління транспорту Ігоря Мединського. Хамовитий мер, який дуже не любить програвати і червоніє, немов бугай, коли не по його волі, спочатку “втирав” активістам, що не може звільнити Мединського. Врешті, під тиском, погодився провести службову перевірку. Чи звільнять головного транспортника Тернополя після цього – велике питання. Адже після “снігового колапсу” бездіяльного начальника департаменту ЖКГ Лесіва повернули на роботу і призначили на посаду заступника за кілька місяців.


Тернополяни переконані, що пан Мединський, який очолює Народний рух України у місті Тернополі мав би піти з посади за власним бажанням, оскільки не впорався з роботою.




У Тернополі відбувся мітинг-реквієм пам’яті Катерини Гандзюк

Доходи Порошенка у 2018 році зросли у 8 разів