Тимошенко вигуляла у Верховній Раді лаковані італійські туфлі за 20 тисяч

Поділитися

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко продовжує діставати зі своїх запасів брендове взуття улюбленої “ортопедичної” моделі – високі підбори з невеличкою платформою.

У понеділок 19-го листопада депутатка вигуляла в Раді лаковані туфлі від італійського бренду Sergio Rossi. З фото можна побачити, що у Юлії Володимирівни 36-й розмір ноги.

Фото ніг Тимошенко виклав у мережу журналіст Ян Доброносов.

Це явно не нова модель, тому знайти такі у мережі зараз нелегко. Але нові коштували не менше 700 доларів, тобто близько 20 тисяч гривень.

Подібні вживані туфлі нині можна купити на розпродажі за 65 баксів, але стартова ціна нових була $751

Нагадаємо, у жовтні цього року Тимошенко вигуляла підбори Gucci 8-річної давнини.
Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко, певно, вирішила, що нове – це добре забуте старе. Адже 30-го жовтня депутатка прийшла на форум свого “Нового економічного курсу” у старих туфлях.

Саме в цьому взутті від бренду Gucci Юлія Володимирівна 8 років тому під Радою “захищала” підприємців.

Як писав ТаблоID ще у 2010-му, тоді такі туфлі коштували 500 доларів. 

Взагалі, Тимошенко полюбляє взуття від Gucci, навіть колекційне.

Також Леді Ю любить туфлі від Chanel.
Шкіряні чорні з бежевим носком туфлі на високих стійких підборах та невеликій платформі від Chanel обрала Юлія Тимошенко для появи на конференції YES 15-го вересня 2018 року. Подібні туфлі у мережі зараз можна знайти за 600 євро, але початкова їхня ціна близько 900 доларів. І так як модель зовсім не нова, невідомо, скільки Юлія Володимирівна свого часу виклала за цю пару від дорогого її серцю французького бренду.


У квітні 2007 року Юлія Тимошенко “засвітила” нові туфлі “Гуччі” з впізнаваними кільцями на височезних підборах за 405 євро.

Чиновники знову познущались з пенсіонерів: підняли мінімальну пенсію на 62 гривні

Учителька гри на акордеоні з села Калинівка Лариса Михальцова єдина українка, яка потрапила до сотні найвпливовіших жінок світу