У Тернополі автівку спинила електроопора, а на Бучаччині водій врізався в дерево

Поділитися

Смертельна автопригода трапилася в обласному центрі на вулиці Микулинецькій 9 листопада близько 22 години. Про подію працівників поліції повідомили очевидці.

Виїздом на місце події, поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “АУДІ А6”, перевищив швидкість та, не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги та врізався в електроопору на узбіччі. Від отриманих травм 25-річний тернополянин помер на місці пригоди. Детальні причини аварії наразі встановлюються.
Перевищення швидкості стало причиною автопригоди і в селі Цвітова Бучацького району. 21-річний водій автомобіля “АУДІ А4”, прямуючи у напрямку села Ріпинці, поблизу моста з’їхав з дороги та врізався в дерево.
В результаті зіткнення тяжко травмувався пасажир авто, мешканець села Ріпинці. Його у стані церебральної коми доправлено до районної лікарні. Наразі його стан стабільно важкий. Травми у вигляді перелому стегна отримав і сам винуватець ДТП. У нього взято забір крові на вміст алкоголю, розслідування триває, Відділ комунікації поліції Тернопільської області

У Тернополі встановили екотріпачок, але ні мер Тернополя, ні посол з США не приїхали на відкриття

У частині Тернополя не буде води: знову два дні триватиме промивання мереж