Зимова гума – то для слабаків: через сніг у Києві вже сталося більше 50 ДТП

Поділитися

Також на дорогах столиці практично повністю паралізовано рух.
Перший сніг у столиці України став причиною більше 50 дорожньо-транспортних пригод, в результаті чотирьох із них постраждали люди. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє dtp.kiev.ua. При цьому через сильний снігопад і ДТП весь Київ зупинився у заторах. Найгірша ситуація в центрі міста і на мостах.

“Всього по місту з початку снігопаду більше 50 аварій, 4 з постраждалими. Дуже просимо не випробовувати долю і не виїжджати”, – йдеться в повідомленні.Також згідно з даними сервісу Google Maps, найбільше ускладнено рух у Києві в центрі міста, на Набережному шосе, Повітрофлотському проспекті, а також на вулицях Вадима Гетьмана, Олени Теліги, проспекті Перемоги та Кільцевій дорозі. Також рух на дорогах практично паралізовано на Софіївській Борщагівці. Рух на мостах у бік центру Києва також дуже ускладнений, зокрема на Південному мосту, мосту Патона і мосту метро, повідомляє “ДТ

Нагадаємо, синоптики прогнозували на 13-14 листопада не тільки сніг, який миє вкрити землю до 3-6 см. Згідно з даними метеорологів, місцями може бути налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах ожеледиця. При чому така погода очікується в шести областях України, а саме у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській і Кіровоградській.

У Росії вчителька лякала школярів розстрілом за напис на дошці “Путін- злодій”

У Гусятині не розминулися автівка та мотоцикл