Накидка від дощу у поході та на прогулянці

Поділитися

Погода – річ непередбачувана, а особливо в горах. Як часто буває так, що ви плануєте свій відпочинок, підлаштовуєтесь під прогнозоване сонце і вирушаючи в подорож нічого не віщує біди, але вже пройшовши добрячий шлях і підходячи до вершини, крім захоплюючого подих вигляду небачених досі хребтів, помічаєте, що з іншої сторони до вас наближаються сірі дощові хмари.

Terra Incognita

Проте, як то кажуть, немає поганої погоди, є лише неправильно підібраний одяг. У такому випадку вам просто необхідно завжди мати при собі спорядження, що захистить від зливи не тільки вас, а й ваш наплічник. І, звісно ж, як і все, що ви берете з собою у похід, це повинна бути якісна річ, яка не підведе у найвідповідальніший момент.

ДощовикСаме для таких випадків існують накидки від дощу на https://terraincognita.com.ua/zhinochiy-odyag/verh-1/doschoviki-2/, у яких є спеціальна кишеня для вашого наплічника. Вони захищають більшу частину вашого тіла, а також не заважають при ходьбі, тому що в умовах походу, погодьтесь, користуватись звичною нам парасолею зовсім незручно та непрактично. По-перше, ви звільните руки, що буде досить доречно, особливо якщо ви використовуєте, наприклад, трекінгові палиці чи, можливо, хочете скористатись мапою, щоб відкоригувати свій маршрут тощо. Також вони займають небагато місця у рюкзаку і є досить легкими, а це є незаперечною перевагою, адже будь яка додаткова вага на ваших плечах буде відчутною. Рекомендується при складанні речей залишати вашу накидку від дощу у місці, звідки якнайшвидше вдасться її дістати. За допомогою тих же палиць та накидки для дощу можна спорудити щось на кшталт тимчасового укриття.

Переконавшись у перевагах використання такої необхідної речі як накидка від дощу від ТерраІнкогніта, радимо не відкладати у довгий ящик цю справу, а обрати надійний магазин туристичного спорядженнята придбати її собі. До речі, якісні товари ви можете знайти у магазині TerraIncognita, де професійні консультанти допоможуть вам обрати ті речі, які найбільше підійдуть саме вам та ви обов’язково залишитесь задоволені вибором. Варто лише завітати до наближчого до вас магазину, що знаходяться у містах за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича , 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Також ви можете, не виходячи з дому, написати їм на сторінку у Facebookчи зателефонувати за номерами : +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74 та отримати відповіді на всі питання, що вас цікавлять.

Переглянути всі наявні товари можна у інтернет магазині TerraIncognita за наступним посиланням : www.terraincognita.com.ua. Вас однозначно порадує широкий вибір найменувань та безперечна якість товару, який прослужить роками та врятує у найскладніших ситуаціях.

Отож, мокнути чи насолоджуватись веселкою у сухих речах з горням ароматної кави – обирати вам, проте ми впевнені, що з правильно підібраним спорядженням у вас залишаться тільки приємні спогади від подорожей і вам однозначно захочеться повертатись знову й знову, бо саме там знайдуться незабутні враження, що сповнюють тепла наші серця.

Різдво з Оксаною Мухою у Тернополі: 15 січня – добрий вечір з добрими людьми!

Секунда політичної реклами на українському телебаченні коштує 5 тисяч 658 гривень