Перша тисяча підписників в Instagram та 150 тисяч у Фейсбуці, Твітері та Ютубі: новий рубіж інтернет-газети “Про все”

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” працює понад 12 років на медіаринку.

Оскільки ми пишемо цікаво та неупереджено, в соцмережах на наші новини, фоторепортажі та стріми підписано понад 150 тисяч читачів. Ми найдавніша інтернет-газета Тернопільської області.

Через війну на сході України ми відмовились від 15 тисяч підписників в російських соцмережах Однокласниках , Вконтакті та livejournal

Звісно, це негативно вплинуло на нашу  читацьку статистику. Заперечувати це не має змісту. Але ми прийняли таке принципове рішення – не розвивати наші групи у російських соцмережах, поки українці не переможуть кремлівських окупантів на Донбасі та в Криму.

Приємно відзначити, що у нас відбувся надзвичайно потужний підйом аудиторії у Фейсбуці. На нашу сторінку provse.te.ua підписалося понад 127 тисяч фоловерів.

У закритій групі у нас понад 14 тисяч 300 читачів

Через зміну політики адміністрації Фейсбуку – заборону поширювати матеріали у закритих групах, ми створили цього року відкриту групу і маємо вже 1300 підписників.

Зважаючи на засилля ботів, різноманітні капості у соцмережах, для підстраховки у нас є запасна сторінка у Фейсбуці із 3 тисячами читачів.

На акаунт сайту у твітері підписано понад 600 фоловерів.

Навіть у не надто популярній соцмережі гугл+ ми маємо 180 підписників.

Також ми розвиваємо свій ютуб-канал, який має 1700 глядачів.

Зовсім недавно ми почали розвивати свою сторінку в Instagram і добилися першого невеличкого успіху: 1000 фоловерів. Це молодіжна аудиторія, яку ми намагаємось розважити.

Загалом це понад 150 тисяч підписників. 

За 2018 рік до нас приєдналося 37 тисяч фоловерів.

Щодо статистики інтернет-газети https://provse.te.ua за 2018 рік, то на нашому сайті читачі переглянули понад 3 мільйони 623 тисячі статей. Лише 0.15% наших читачів відмовлялись від перегляду сайту. Це успіхів і журналістів, які пишуть цікаві та резонансні матеріали, і технічного персоналу – адміністраторів сайту, що полегшують “вагу сторінок”.  В середньому наш читач проводив за статтею хвилину, що є доволі пристойним результатом. За один захід читач переглядав 4 статті. Це мега-крутий показник навіть для всеукраїнських видань. Означає він те, що пишуть наші журналісти цікаво, читачам хочеться гортати веб-сайт, а “технарі” роблять все можливе, щоб це було якомога зручніше.

Щодо читацької аудиторії, то можемо зазначити, що читачі у Фейсбуці – більш зрілі та критичніші. У твітері – лаконічні. У гугл+ своєрідні колекціонери новин ))

ЯКЩО ВАМ СПОДОБАВСЯ НАШ САЙТ І ВИ ХОЧЕТЕ ЗАМОВИТИ РЕКЛАМУ – ЗАХОДІТЬ СЮДИ.

ДЕ НАС ЧИТАЛИ ЦЬОГО РОКУ

 

ТОП-20 КРАЇН, у ЯКИХ ЧИТАЛИ САЙТ “ПРО ВСЕ” У 2018 РОЦІ
ХТО ЧИТАЄ НАШ САЙТ: ГРАДАЦІЯ ЗА ВІКОМ І СТАТТЮ
СТАТИСТИКА РОЗВИТКУ НАШОЇ НАЙБІЛЬШОЇ СТОРІНКИ У ФЕЙСБУЦІ

 

ХТО НАШ ЧИТАЧ У НАЙБІЛЬШІЙ СТОРІНЦІ? МОЖНА ПОБАЧИТИ СТАТИСТИКУ ПО СТАТІ, МОВІ, МІСТА ТА КРАЇНАХ.,
А ЦЕ СТАТИСТИЧНІ ДАНІ ІЗ ЗАКРИТОЇ ГРУПИ
38% НАШИХ ЧИТАЧІВ ЗАХОДЯТЬ НА САЙТ “ПРО ВСЕ” САМОСТІЙНО. 28% – ІЗ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ.
З ЯКИХ СОЦМЕРЕЖАХ НАС ЧИТАЛИ У 2018 РОЦІ

 

Біль в суглобах, спині, втома чи мігрень – характерні симптоми метеозалежності

Тернопіль не прибирають від снігу