Тернопіль перетворився на ковзанку

Поділитися

Незважаючи на мільярдний бюджет Тернополя, скандали із поганим прибиранням снігу у попередні зими, влада файного міста на чолі із мером Сергієм Надалом не робить жодних висновків аби покращити прибирання міста. Влітку за 15 мільйонів гривень фірми з орбіти керівництва міста роздмухують пилюку, а взимку просто не виконують елементарних функцій з очистки доріг від снігу, посипання доріжок піском і т.п. Сьогодні вранці автор цих рядків ледве дійшов до зупинки громадського транспорту на вулиці Кривоноса. Йти тротуаром було просто неможливо. Пішоходи рятували дороги, де кірку льоду від ожеледі вже розбив транспорт. Дивує, що комунальники нічого не робили, хоч синоптики попереджали про ожеледицю.

О 9 ранку пішоходи ходили проїжджою частиною на проспекті Злуки. Така ж ганебна ситуація була біля технічного коледжу на вулиці Тарнавського.

За підсумка  8 грудня понад пів сотні тернополян звернулися до травмпункту з переломами і складними травмами, внаслідок падіння на вулиці.
Тернополянка Alla Shushkevych пише у соцмережі:”Дорога додому. В Тернополі сьогодні робочий день у школах. А в комунальників -вихідний, бо на 13 год дня ніхто так і не посипав тротуар піском. Спіймана в обідню пору двірничка сказала, що нема піску! Цей каток , що на фото належить ДП”Наш Дім3″, якому ми платимо немалі гроші за прибирання території. ГАНЬБА- це м’яко сказано, падаючі кажуть інші тексти”. До обуреного посту вчитель додає вражаюче фото.

У той же час команда мера засмерджує Тернопіль котельнями на торфі, спаскуджує Театральний майдан шанхайським містечком із жахливою ковзанкою…

Лідери п’яти фракцій і груп ігнорують засідання комітетів

11 грудня, у вівторок, в Україну увірветься активний циклон південного походження