У Тернополі котельня на Бульварі Просвіти жахливо смердить та гуде

Поділитися

ЯКЩО ВІТЕР ДМЕ В СТОРОНУ БУДИНКІВ БУЛЬВАРУ ПРОСВІТИ, ТО ДИМ З КОТЕЛЬНІ НАВІТЬ НЕ ВСТИГАЄ РОЗВІЯТИСЬ І “КОПТИТЬ” ПРОСТО У ВІКНА. ЯКЩО ВІКНО ВІДКРИТИ, ТО ТЮЛЬ ЗА КОРОТКИЙ ПРОМІЖОК ЧАСУ ЧОРНІЄ. А ЩО Ж ВІДБУВАЄТЬСЯ З ЛЕГЕНЯМИ ЛЮДИНИ, ЯКА ДИХАЄ ЦИМ НЕПОТРЕБОМ?! А З ДІТЬМИ ШКОЛИ №16 НА УРОКАХ ФІЗКУЛЬТУРИ?

Сьогодні опівночі на масиві Дружба, на вулиці Бульвар Просвіти, котельня на торфі надзвичайно потужно закоптила мікрорайон смородом паленого пір’я, густим димом вкрила територія між педагогічним університетом, школою №16 та дитячим садочком №35. Певно, котельщики старались позбутися осоружної роботи перед громадськими слуханнями.

Вражав також неприємний звук роботи котельні.

Здавалось, що на Бульварі Просвіти ось-ось злетить літак, який прогрівав свої двигуни. На елементарних приладах вимірювання шумів, можна побачити, що котельня на торфі явно порушувала нічний шумовий режим.

На снігу, який з дня на день має випасти у Тернополі матимемо змогу переконатися як погано працюють очисні фільтри…

Можливо, сьогодні на громадські слухання прийдуть тернополяни яким вже набридло терпіти це знущання і вони виступлять категорично проти роботи котелень на торфі, які порушують елементарні норми для життя краян.

НА БАЛКОНІ ВИМІРЯЛИ РІВЕНЬ ШУМУ. ЯК МАЛЕНЬКІ ДІТИ МАЮТЬ ГУЛЯТИ В ДЕНЬ У ТАКОМУ НЕСПРИЯТЛИВОМУ СЕРЕДОВИЩІ

62% мешканців України вважають Росію країною-агресором

У Збаражі, Реневі та Скалі Подільській впіймали браконьєрів