Бідне українське суспільство поки що не готове спонсорувати альтернативу Порошенку і Тимошенко

Поділитися

Ще один з “кандидатів у кандидати в Президенти” Святослав Стеценко припинив участь в президентській кампанії через брак зібраних коштів для застави.
Ті,хто бажав підтримати Стеценка зібрали близько 100 тис. гривень.Необхідна застава-2,5 млн грв.
Як я і попереджав-близько 10 кандидатів, які попередньо розпочали кампанію її вже завершили або невдовзі завершать.
Кілька висновків:
1.Бідне суспільство поки що не готове спонсорувати альтернативу діючому політикуму.
2.Діючий політикум зацікавлений у бідності населення,щоб не виникала політична альтернатива.
3.Ті,хто нарікають на відсутність “нових імен” і “Нових політичних сил” часто самі не готові ці “Нові імена” і “нові політичні сили” підтримувати”
4. Завершення кампанії тих,хто раніше брав в ній участь, не означатиме,що кандидатів в списку поменшає. Сильніші кандидати(особливо від влади) реєструватимуть технічних кандидатів у боротьбі за місце в комісіях.
5.Комісії-будуть основним місцем фальсифікації. Мета зверхників “технічних кандидатів”-використання їхніх квот у комісіях для фальсифікацій. Кандидати можуть бути формально “провладними”, “нейтральними”, “опозиційними”, а потім їхні квоти в комісіях працюватимуть на фальсифікації на користь влади.
6.Ми думаємо,що межі аморальності української політики досягнуто з кожною владою, а ця аморальність лине все далі і далі… Ми продовжуємо свій відрив від європейських цінностей, а значить-від решти країн Європи ще далі. Просто мало хто це розуміє.

Олександр Доній 

Сльози заважають читати: один день у Рівному з Порошенко

За кого я голосуватиму на виборах президента?