Через замикання високовольтних проводів у Тернополі згорів тролейбус

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла про те, що в обідню пору в файному місті згорів тролейбус.

Пропонуємо вашій увазі офіційне повідомлення від тернопільських пожежників про цю ж ситуацію:” 23 січня о 13:31 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу тролейбуса, що виникла у м. Тернопіль на вул. Руська (в центральній частині міста). До місця події негайно вирушили пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільського гарнізону. В короткі терміни вогнеборці зупинили поширення полум’я, а вже о 13:49 – повністю ліквідували пожежу. Ймовірна причина загорання транспортного засобу – коротке замикання електромережі. Обставини події та сума матеріальних збитків встановлюються”.

Також повідомили про цю подію тернопільські тролейбусники:”В обідню пору 23 січня у центрі Тернополя загорівся тролейбус. За попередньою версію сталося замикання високовольтних проводів у результаті чого й виникла пожежа. Наразі проводиться розслідування даного випадку. Остаточна версія буде відома лише після висновків комісії.

Завдяки злагодженій роботі водія і кондуктора тролейбуса, які своєчасно повідомили пожежників, евакуювали людей та відімкнули високу напругу від тролейбуса, а також почали гасити полум’я власними силами вдалося уникнути жертв.

26 січня у тернопільській обласній бібліотеці відбудеться творча зустріч з Анатолієм Дністровим

У Давосі Порошенко, Тимошенко і Гриценко не помітили одне одного і не віталися, сидячи за одним столом