У Давосі Порошенко, Тимошенко і Гриценко не помітили одне одного і не віталися, сидячи за одним столом

Поділитися

У Давосі вже поснідали. Особливо їжа не лізла в горлянки деяким відвідувачам українського сніданку за столиком номер 10. Бо організатори придумали зібрати там дружню
компанію з кандидатів у президенти України.

Петро Порошенко, Анатолій Гриценко та Юлія Тимошенко мали снідати в компанії 68 держсекретаря США Джона Керрі, міністра закордонних справ Канади Христі Фріланд та радника Гіларі Клінтон Джареда Коена.

Однак у підсумку, українська компанія виявилася настільки “дружньою”, що навіть “смачного” ніхто нікому не побажав. За даними наших агентів у Давосі, Тимошенко з Гриценком весь час наче не помічали один одного, а Порошенко з ними за стіл взагалі не сів. Прийшовши на захід за годину після початку, він одразу попрямував виступати на сцену. Виступ Порошенка додав Тимошенко апетиту і вона почала їсти йогурт. У Гриценка в цей же час з’явилися нагальні справи в телефоні і він почав дивитися туди. Після виступу Порошенка, йому аплодували усі, крім конкурентів на перегонах. А він підійшов привітатися до усіх столів, крім столика номер 10.

Місце Порошенка за цим столом зайняв…мер Києва Віталій Кличко. Який, до речі, привітно розцілувався з Тимошенко і не менш привітно оворив з Гриценком. Ще б пак, Кличко ж не балотується. Принаймні, поки що.
З іншого боку, до Гриценка підсів міністр закордонних справ Клімкін, який теж не балотується, повідомляє The Newsroom



Через замикання високовольтних проводів у Тернополі згорів тролейбус

Мажор розстріляв автобус з людьми