Після розслідування «Схем» Зеленський визнав, що має кінобізнес в Росії

Поділитися

Володимир Зеленський, який має намір балотуватися в президенти, підтвердив, що він через кіпрську фірму володіє разом з бізнес-партнерами трьома російськими кінокомпаніями, одна з яких навіть перемогла в конкурсі на отримання коштів від Міністерства культури Росіїю

Про цей російський бізнес шоумена журналісти програми  «Схеми: корупція в деталях»  розповіли в розслідуванні «Зелена родина ру». Раніше в інтерв’ю Гордону Зеенський заявляв, що закрив свій бізнес у Росії  ще в 2014 році.

Володимир Зеленський не зустрівся із журналісти програми “Схеми”, а пішов в редакцію “Української правди”, що знову здивувало громадськість, а фанати кіношного героя були неприємно вражені. «Наша компанія володіє акціями тієї компанії. Це правда», – сказав Володимир Зеленський під час інтерв’ю “Українській правді”.

Він заявив, що компанію «Грин Филмс», яка перемогла в конкурсі на отримання коштів з російського держбюджету, передали в управління. Тож, за його словами, цю заявку на отримання російського фінансування подавали «ті, хто займається цією компанією» в РФ, повідомляє “Радіо “Свобода”

У Тернополі будують піраміду агітаторів для Порошенка, які збиратимуть персональні дані виборців

Світоліна пройшла у 1/8 фіналу Australian Open