22 лютого в Києві відбудеться міжнародна конференція по товарному бізнесу EasyConf

Поділитися

22 лютого в Києві відбудеться наймасштабніша міжнародна конференція по товарному бізнесу EasyConf (https://easyconf.bz) в суперсучасної локації “ОАЗИС”, РК «Ультрамарин» (Київ, вул. Липківського, 1А). Вона збере понад 1200 учасників і 24 спікера з Китаю, України, ОАЕ та Європи, які підготують доповіді на підставі реального досвіду в бізнесі і своїх успішних кейсів. Тільки практична інформація у сфері товарки, тільки прибуткові оффер, правильна логістика просування проекту в мережі. Дізнайтеся більше про готові бізнес-рішення від акул eCommerce. Організатори – seo.ua і ecb.bz.

Учасники EasyConf дізнаються:

Як почати власний бізнес без стартового капіталу;
Як вибрати найбільш ліквідний товар;
Як почати торгівлю з Китаєм;
Де знайти надійних постачальників;
Де найкраще продавати;
Як створювати власні бренди.
Кому буде корисна конференція?
Всім, хто хоче працювати на себе, таким, що відбувся бізнесменам, тим, хто ще не визначився зі своєю бізнес-моделлю, нішею, але хоче заробляти. Дізнайтеся на EasyConf як масштабувати бізнес і заробляти більше вже сьогодні!

Чому потрібно бути на EasyConf:

Спікери з OLX, Prom.Ua, УкрПошта, Google, Facebook;
Актуальна інформація, яку ви більше ніде не почуєте;
Велика виставка з трендовими товарами;
Багато учасників зі сфери eCommerce;
Нетворкінг і спілкування в кулуарах;
Цінні призи від партнерів;
Бізнес-знайомства.

Для вашої зручності конференція буде проходити в форматі двох потоків: “Маркетинг” і “Бізнес”. Гуру товарного бізнесу розкриють секрети успіху для гостей конференції. Можна буде поставити будь-які ваші запитання, уточнити цікаві моменти.
Що буде крім працюючих кейсів?

Крім доповідей, на гостей чекають стенди різних сервісів по роботі з товаркою, активний нетворкінг, спілкування в кулуарах, лаунж, ігрові зони, кава-брейки і багато іншого.
EasyConf – відмінна можливість отримати корисні знання і обзавестися бізнес-партнерами. Конференція починається о 11:00. У програмі, крім доповідей, перерва на каву-брейк, а також круглий стіл зі спікерами та розіграш цінних призів серед учасників.

Для гостей передбачено 4 типи квитків (Bronze, Silver, Gold, Platinum), а також додаткові бонуси, якщо бажаючий відвідати конференцію приймає рішення швидко. Купити квитки можна вже зараз на офіційному сайті https://easyconf.bz. Поспішайте, адже місць залишилося не так багато!

Для чого Україні космодром?

Як живе сьогодні Одещина