Бойко, Мураєв, Вілкул, Соловйов, Мороз, Кармазін, Каплін, Ляшко, Бондар не склали тест про Крим

Поділитися

Міжнародний рух #LIBERATECRIMEA назвав кандидатів в президенти, які отримають «чорну мітку» через Крим

Міжнародний рух #LIBERATECRIMEA під час акції на Майдані Незалежності «Україно, пам’ятай: Крим окуповано!» озвучив 9 прізвищ кандидатів у президенти, які отримають «чорну мітку» через те, що вони або взагалі не висловили публічно свою позицію з питання деокупації Криму або озвучили тези, які просуває Російська Федерація(відновити подачу води, припинити блокаду, що означає перемовини з окупаційною владою, а отже легітимізацію окупаційної колаборантської адміністрації).

До цього «чорного списку» увійшли Юрій Бойко, Євгеній Мураєв, Олександр Вілкул, Олександр Соловйов, Олександр Мороз, Юрій Кармазін, Сергій Каплін, Олег Ляшко, Віктор Бондар.

Попередньо представники руху озвучили 14 прізвищ, які нічого не вказали в своїй передвиборчій програмі про де окупацію Криму, а також захист прав людини на анексованому півострові й захист колективних прав кримськотатарського народу. Незабаром 6 з них на заклик руху публічно озвучили свою позицію щодо де окупації півострова, серед них Юрій Кармазін виступив за припинення блокади Криму, що є з позиції руху #LIBERATECRIMEA неприпустимим. Також в своїх коментарях для ЗМІ аналогічну позицію з Кармазіним озвучили Бойко, Вілкул, Мураєв, решта ж взагалі промовчала.

Міжнародний рух #LIBERATECRIMEA категорично відмовляє всіх громадян України, які підтримують територіальну цілісність нашої держави, підтримувати будь-кого з цього списку з 9 осіб.

На Тернопільщині розпочали роботу призовні комісії, які проведуть призов на строкову військову службу

Партія Тимошенко отримала мільйони від фейкових донорів