Тимошенко і Зеленський вийдуть до 2-го туру президентських виборів, – соціологія

Поділитися

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Інститутом аналізу і прогнозування спільно з аналітичною групою “Соціопрогноз”

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Інститутом аналізу і прогнозування спільно з аналітичною групою “Соціопрогноз”.

Так, за Володимира Зеленського готові проголосувати 21,5% українців (26,5% серед тих, хто визначився і голосуватиме). Юлію Тимошенко обирають 15,1% (18,6% серед тих, хто визначився і голосуватиме).
Петро Порошенко посідає третє місце з результатом 13,9% (17.1%). Умовну позначку в 10% перетинає ще тільки один кандидат – Юрій Бойко, який має 11,2% (13,8 серед тих, хто визначився і прийде на вибори).

Загальнонаціональне опитування проведене Інститутом аналізу та прогнозування спільно з Аналітичною групою “Соціопрогноз” за підтримки Київського прес-клубу. Опитування проведено з 8 по 16 березня 2019 року в усіх областях України (за виключенням тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, АР Крим). Всього опитано 2016 респондентів. Метод отримання інформації: індивідуальне інтерв’ю за місцем проживання респондента „віч-на-віч”. Статистична похибка не перевищує 2,2%.

9-й етап Кубка світу з біатлону стартує сьогодні

10 днів до виборів Президента України. Пора визначатися зі своїм кандидатом