У Тернополі команда Порошенка поширює чорний піар про Анатолія Гриценка

Поділитися

Сьогодні у Тернополі відбулася прес-конференція з приводу поширення у нашому місті фейкової газети з чорним піаром проти Анатолія Гриценка, а також Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського.
Газету з «чорнухою» на Анатолія Гриценка роздавали в центрі Тернополя. Працівники штабу кандидата в Президенти впіймали «агітаторів» зі стосами газет та викликали поліцію. Серед тих, хто роздавав тернополянам газету з наклепом, – студенти місцевого коледжу. Доки їхала поліція, вони намагались утекти.
Петро Ландяк, довірена особа кандидата в Президенти Анатолія Гриценка, керівник обласного виборчого штабу, Андрій Газилишин, заступник керівника обласного виборчого штабу, очевидець та учасник подій, Ігор Процик, директор Центру суспільних досліджень ПОЛІС, очевидець та учасник подій та представник поліції поділились власним бачення ситуації.
Петро Мандзій, представник кандидата в президенти Наливайченка повідомив громадськість, що інформація на цих фейкових газетах неправдива щодо того, що їхня сила нібито їх випустила.
Запрошений на прес-конференцію представник поліції розповів про те, на якій стадії відбувається розслідування.


За тиждень до виборів Президента: рейтинги кандидатів, мотивації вибору, очікування громадян

Рік тому Тернопільська обласна рада ліквідувала школу мистецтв