В Тернопільській області не вщухають пожежі в природних екосистемах

Поділитися

17 березня пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільської області 17 разів залучались до ліквідації пожеж сухої трави.

07:33. В с. Більче-Золоте Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано працівниками місцевої пожежної команди с. Більче-Золоте.

09:25. В м. Борщів на вул. В.Великого, 1б виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

09:24. В с. Біла Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,05 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:12. В м. Тернопіль на вул. Тарнавського, 23 виникла пожежа сухої трави на відкритій території (схил біля церкви), на площі 150 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

13:10. В м. Тернопіль на вул. Тарнавського, 27 виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:15. В с. Жовнівка Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 1,3 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

15:51. В с. Чабарівка Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 1 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

16:34. В с. Свидова Чортківського району пожежа сухої трави, перекинулась на господарську будівлю. Вогнем знищено шиферне перекриття на площі 40 м.кв та пошкоджено стіни будівлі на площі 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано дану господарську будівлю.

17:46. В с. Кам’янки Підволочиського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 100 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:06. В с. Городок Заліщицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 4,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:29. В с. В. Кунинець Збаразького району виникла пожежа сухої трави та підстилки самосіву на відкритій території 100 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Вишнівець.

18:48. Поблизу м. Монастириська району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:56. В с. Нагірянка Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та працівниками Улашківського лісового господарства.

19:35. В с. В. Бірки Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

19:47. В с. Острів Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 70 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

19:39. В м. Хоростків Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 21-го державного пожежно-рятувального поста.

20:30. В м. Чортків на вул. вул. Копичинецька виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 400 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

***

14 березня о 12:00 виникла пожежа сухої трави на площі орієнтовно 1,5 га у селі Цигани Борщівського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління.

О 14:20 виникла пожежа сертифікованого сміттєзвалища м. Бережани на площі 0,01 га. Загорання ліквідовано черговим караулом 7 ДПРЧ Управління.

О 15:59 виникла пожежа сухої трави на площі 0,15 га. Загорання ліквідовано черговим караулом 14 ДПРЧ Управління.

О 16:23 виникла пожежа сухої трави на площі 0,5 га у селі Верхняківці Борщівського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління.

О 16:51 виникла пожежа сухої трави на площі 0,1 га у селі Романівка Тернопільського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 3 ДПРЧ Управління.

О 19:30 виникла пожежа сухої трави на площі 0,02 га у селі Бобулинці Бучацького району. Загорання ліквідовано черговим караулом 9 ДПРЧ Управління.

О 19:46 виникла пожежа сухої трави у смт. Гримайлів Гусятинського району. Вогнем знищено суху траву та рослинність на площі 0,5 га. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди смт. Гримайлів.

У селі Шимківці Збаразького району не можуть знайти тракториста на 25 тисяч гривень зарплати

На Тернопільщині запустили унікальну лінію відгодівлі телят