В Тернополі штаб Порошенка вже заплутався в своїх “технічних” кандидатах

Поділитися

Кожний кандидат в Президенти України має право на подання кандидатур до складу дільничних виборчих виборчих комісій. Протягом виборчого процесу вони можуть змінити поданих претендентів до ДВК. Тільки в Тернополі довірена особа кандидата в Президенти Петра Порошенка чомусь вносить подання на відкликання членів дільничних виборчих комісій від іншого кандидата – Юлії Литвиненко. Довірена особа Юлії Литвиненко теж відкликає не своїх членів ДВК, а тих, кого подали від Петра Порошенка.
Ймовірно, в штабі чинного президента замінами у виборчих комісіях від Порошенка і його”технічних” кандидатів займається одна людина, яка вже заплуталась в тому, від кого потрібно готувати такі заміни.
Нагадаємо, що кандидатами в Президенти є відразу декілька народних депутатів із фракції Блоку Петра Порошенка. Це Сергій Каплін, Олексій Корнадцький та Ольга Богомолець. Тісно працюють в якості “технічних” кандидатів чинного гаранта ще декілька кандидатів, зокрема член ОВК від кандидата Василя Журавльова – Романський Андрій

Андрій Романський, представник “Солідарна молодь” – комсомольців Порошенка.

 




Скільки стейків може дозволити собі українець, поляк та француз?

Вартість життя 4-річної тернополянки Вікторії – 32 тисячі євро