Як залишатись модною у будь-яку пору року?

Поділитися

Модні тенденції такі швидкоплинні. Сьогодні у тренді одне, через кілька місяців вже зовсім інше. А парадокс у тому, що тенденції дуже часто протирічать одна одній. Але не треба впадати у паніку та хаотично перебирати речі у гардеробі. Спеціально для вас ми зібрали найкращі модні лайфхаки, які дадуть змогу залишатися «на стилі» незалежно від обставин.

Гармонійний образ для кожного сезону

Виглядати стильно хочеться цілий рік, тому варто зібрати чотири комплекти одягу на літо, осінь, зиму та весну.

  • Легкі штани, бавовняна сорочка та капелюх – це набір для спекотного літа. Підійде як для міста, так і для морських подорожей. Для різноманітності можна вдягти брюки-капрі, що в асортименті представлені на сайте Kasta https://kasta.ua/market/odezhda-zhenskie-kapri/.
  • Тренч та сукня-футляр гармонійно виглядають в осінній період. В якості аксесуарів можна використовувати парасольку-тростину та класичну шкіряну сумку.
  • Довгий пуховик, джинси та уггі. Тепло та зручно навіть у люті морози. Комплект зі в’язаної шапки та шарфа стане яскравим акцентом образу.
  • Джинсова куртка, футболка та спідниця міді. Casual look сучасної дівчини. Куртку варто прикрасити значками, на шию пов’язати хустинку. На ноги вдягайте шкіряні жіночі сліпони з нової колекції Kasta https://kasta.ua/market/zhenskie-slipony/ та сміливо вирушайте назустріч пригодам.

Лайфхаки від провідних стилістів

Гонитва за трендами може стати дуже виснажливою. Аби не втратити власне обличчя, збираючись на модний Олімп, стилісти радять:

  • Носити лише ті фасони, які вам личать. Наприклад, оверсайз категорично протипоказаний власницям пишних форм. А от худорлявим дівчатам не варто зловживати обтягуючими силуетами.
  • Використовувати аксесуари. Окуляри, сумки, головні убори потрібні, аби look не виглядав банально та примітивно.
  • Вивчати правила комбінування кольорів. Вміння вдало поєднувати відтінки приходить з досвідом. Переглядайте модні журнали та аналізуйте варіанти ефектних поєднань.

Пам’ятайте, що одяг повинен підкреслювати, а не приховувати вашу природню красу. Все, що вам личить, – це модно!

Борги за комуналку зросли на 7 мільярдів гривень лише за перший місяць 2019 року

Нардеп Сергій Лещенко почав працювати на Коломойського?