Якими бувають вагіни: хто з жінок лань, а хто – слониха?

Поділитися

Про класифікацію чоловіків за статевими відмінностями написано чимало праць, статей. Багато є жартів на цю тему.
Класифікація жіночих статевих органів також є в усіх народів
У структурі зовнішніх статевих органів різних чоловіків і різних жінок є значні індивідуальні відмінності.

Довжина піхви у жінок, в середньому, 8 см. Але у деяких жінок воно може бути довшим – до 10-11 см, рідше – більше, а може бути і короткий піхву – 6 см.

Cаме древнє “наукове” вишукування належить кращим знавцям з Індії. Мудреці, присвятивши все своє життя вивченню вагін, ощасливили людство нижченаведеної теорією.

Ти – “лань”, якщо чоловік навіть з невеликим пенісом, входячи в тебе, відчуває себе статевим гігантом. (Глибина піхви у “лані” – не більше 12, 5 см). “Дівчата-лані” дуже граціозні, їх тіло навіть з роками не втрачає гнучкості і пружності. У “лані” зазвичай невелика, але гарної форми, груди, довгі ноги, витончені пальці рук. “Лані” мало їдять, зате багато і дуже охоче займаються сексом.

Яка в сексі? У сексі «” дівчата-лані “дуже винахідливі і вважають за краще експромт. Секс на пляжі або в ліфті для «лані” не екстрим, а вдало проведені будні.
Якої національності?

“Дівчата-лані” можуть бути будь-якої національності, але особливо багато їх у Франції, Італії та Греції.
У дівчат- “кобил” зазвичай пишні стегна і груди. Але, на жаль, ще й досить круглий животик, з яким “кобили” борються все життя. Що стосується піхви, то чоловікам з пенісом більше 17 см буде вже якось затісно. Відповідно до іншої класифікації, у “кобил” часто зустрічається найкрасивіша вагіна, яку називають “княгинею”.

У “княгині” добре розвинений клітор і дуже ніжні, рожевого кольору малі статеві губи.

Яка в сексі? До “кобил-княгинь” чоловіків тягне з неймовірною силою: первісним чуттям самця вони розуміють, що такі жінки гарні в будь-якої сексуальної позі в будь-який час дня і ночі.
Найбільше “княгинь” серед мулаток і  серед слов’янських жінок (пощастило ж нашим чоловікам!).
У “слоних” закороткі руки і ноги, широке обличчя, низький голос. І пишні, дуже пишні груди.

“Слонихи” просто змушені перебирати чоловіками, адже їх сексуальний запал розпалюється не так швидко, а глибина піхви (до 25 см) диктує свої умови.

Чоловік, який вибрав собі в подруги «слониху», не повинен покладатися тільки на свого дружка. Кунілінгус, секс з різними штучками з секс-шопу – для закоханого в “слониху” ці вміння просто необхідні.
Найбільше “слоних” серед африканських жінок.

В сародавній Індії все було по-древньому, сьогодні ж учені відзначають, що статеві органи жінки розрізняються за топографічним положенням входу в піхву, положенням клітора щодо входу в піхву (високо, низько), розмірами клітора (великий, маленький), величиною і оформленням статевих губ , особливо малих, ступенем зволоження піхви соками (секретом) при статевому збудженні (сухе, достатню або надмірно змочений піхву), а також тим, у якій площині стиснута статева трубка жінки. Класифікація жіночих статевих органів за цими параметрами наступна (по Л.Я.Якобсону):

“Целка” – недоторканий чоловіками статевий орган дівчини
“Дичка” – статевий орган з розтяжною дівочої пліви, що зберігається до пологів
“Чилійка” – статевий орган дівчини без дівочої пліви. Зустрічається в Індії, Бразилії, Чилі. Дівчаток з дитинства матері так енергійно підмивають, що знищують дівочу пліву.
“Єва” – вульва з великим клітором. Жінки з великим клітором менш розумні, але більш чутливі.
“Мілка” – вульва з клітором, розташованим близько до входу в піхву (низько) і трущимся при статевому акті безпосередньо зі статевим членом чоловіка. Жінки з “Мілк” легко задовольняються, при статевому акті майже не потрібно додаткових ласк.
“Пава” – вульва з високо розташованим клітором. При статевому акті у виключній мірою потребує ласках, так як її клітор не тре безпосередньо про статевий член чоловіка.
Замазура” – вульва із значним соковиділенням при статевому збудженні жінки. Викликає неприємні відчуття у статевого партнера і нерідко призводить до відмови чоловіка від злягання.
Кістянка” – недорозвинений плоский зовнішній орган з інфантильними статевими губами. Зустрічається, як правило, у худорлявих жінок з вузьким тазом. Майже всі «костянки» мають низьке розташування статевих органів. “Кістянка” – один із найбільш непривабливих статевих органів для чоловіка.
Мавпочка” – статевий орган жінки з ненормально довгим клітором – більше 3 см. Він названий так тому, що у деяких самок-мавп клітор буває довше статевого члена самця.
Готтенготський фартух” – статевий орган жінки з надмірно розвиненими малими статевими губами, які закривають вхід у піхву і звисаючими за межі великих статевих губ. Така патологія органу може розвинутися в результаті надмірного жіночого онанізму на статевих губах.
Княгиня” – найкрасивіший жіночий статевий орган з добре розвиненим клітором і малими статевими губами у вигляді бутона рожевого кольору над входом у піхву. “Княгиня” – найулюбленіший чоловіками, найпривабливіший і зручний для зносини в будь-якій позі орган. При гарній гормональної секреції жінка, що має “княгиню”, здатна отримувати сама і доставляти чоловікові задоволення невимовне. Поєднується з невеликими розмірами піхви, що теж привабливо для чоловіків. “Княгиня” зустрічається тільки у невисоких або середнього зросту жінок з повними стегнами і широким задом.
“Напів княгині”, “напів Єви”, “напів костянки” та інші разновидності статевих органів займають проміжне положення. Розташування статевої щілини теж може бути різним – близько до заднього проходу (мала промежину), рівно по центру (нормальна промежину) або високо, близько до живота.
У різних народностей будова жіночих статевих органів різному. У гречанок, француженок та італійок переважають вузькі і короткі піхви. У жінок африканських національностей, а також негритянок і мулаток американського континенту переважають довгі вагіни. У грузинок, іспанок і німкень переважають недорозвинені зовнішні органи ( “Кістянка”).

Суд Лондона заарештував майно Фірташа, а колишня дружина хоче 5 мільярдів євро

Олег Барна продовжує кнопкодавити