Обережно – підміна – VADA замість WADA: ось чому Зеленський не прийшов на “Олімпійський”

Поділитися


Поки команда Порошенка висміювала “масажиста”, що брав аналізи у Зеленського, адміністрація Президента готувала фейк про незалежне обстеження. Насправді аналізи у Порошенка візьме зовсім не та організація, яку він анонсував (WADA). Аналізи Петра Олексійовича дослідить організація з назвою VADA, де перша літера робить її подібною до World Anti-Doping Agency. Епічності цій ситуації додав той факт, що VADA заснована ринг-лікарем Кличків Маргарет Гудман (вона зображена на цьому фото).

Організація VADA – некомерційна, звільнена від податків завдяки тому, що відповідає податковому кодексу США в частині сприяння національним або міжнародним змаганням з аматорського спорту. Аматорського, Карл! І участь VADA в тестуванні кандидатів може позбавити цю організацію права на діяльність. VADA – не лабораторія, не має свідоцтва про акредитацію на незалежну клінічну лабораторну практику, не отримала українського сертифікату системи управління якістю, не має ліценцій.

Denys Borysenko

Для довідки. 
Сайт волотнерської асоціації VADA – http://vada-testing.org/about-vada/
Сайт Всесвітньої антидопінгової агенції WADA – World Anti-Doping Agency – http://www.wada-ama.org/en/
Фейкова заява Порошенка про використання WADA – https://www.president.gov.ua/…/verhovnim-golovnokomanduvach…
Мережа лабораторій, сертифікованих WADA і уповноважених брати та досліджувати біологічні проби спортменів – https://www.wada-ama.org/…/laborat…/accredited-laboratories…

На українських полицях із кожним роком буде більше імпортного пива

Комітет виборців України, що скурвився на користь Порошенка, знайшов 272 підозрілі внески у фінзвітах кандидатів