Володимир Зеленський у Тернополі: непричесані враження

Поділитися


Потрапити на прес-конференції до фаворитів президентської гонки в Україні в Тернополі журналістам не можливо було. На зустрічі могли потрапити рекламні агенти, агітатори та якісь шалені прихильники. Наприклад, із зустрічі з Юлією Тимошенко в “Березолі” журналіста інтернет-газети “Про все” вивели із залу. На дві прес-конференції Тимошенко нас не запрошували.

На висвітлення візиту Петра Порошенка у журналістів позабирали копії першої сторінки паспортів, але згодом повідомили про графік роботи президента лише “обраним агітаторам, яких називають журналістами”.

На зустріч із Володимиром Зеленським ми потрапили за попередньою акредитацією. Це був перший безкоштовний концерт для тернополян, а згодом пів години спілкування  із Зеленським.

Відверто кажучи, враження склалось кепське, попри чудову атмосферу спілкування. Як Зеленський зможе керувати країною – відповіді не знає досі країна. Звісно, він ще не виграв вибори, і Петро Олексійович може організувати неймовірні фальшування, але записане нами інтерв’ю дозволяє зробити певний зріз уявлень фаворита виборчої гонки про державне управління станом на 12 лютого 2019 року.

Зрозуміло, що свита робить короля… І яка це буде свита – зеленський обіцяє розповісти до початку другого туру. Але наразі наш комічний король не дотягує до керівника району… Попри це, більшість українців його підтримає, бо вже втомились від свинарчуків… І правильно зробить. політиків, які обгидились, необхідно змінювати. Лише методом відбору,  ми зможемо розвиватись. А якщо й Зеленський перетвориться на паця при кориті – і його замінити на достойнішого. Наступні вибори ж через 5 років…  А залякування типу чи буде Україна і чи будуть вибори взагалі – питання на зрілість українців. Змогли себе захистити від Януковича і Путіна у 2014 році, то

У Тернополі один із виборців сфотографував свій бюлетень з позначкою за Ляшка

На Бучаччині померло тримісячне немовля