Кремлівське ху*ло активно розмножується

Поділитися

Колишня гімнастка Аліна Кабаєва, котру називають таємною дружиною Володимира Путіна більш відомого у світі як ху*ло, у черговий раз стала мамою. За повідомленням місцевих ЗМІ, 36-річна спортсменка народила двійню, хлопчиків у Москві. Про це пише StarHit. Зі слів джерел, народжувала Кабаєва в центрі акушерства та гінекології, у VIP-палаті, коло якої чатувало багато охоронців. Решту породіль переселили до інших відділень. Їжу Аліні привозили з елітних ресторанів.

У оточенні Кабаєвої чутки про поповнення коментувати відмовилися. Як відомо, раніше Аліні вже приписували трьох нащадків від 66-річного ху*kf. Сама спортсменка у 2013-му році заявила, що в неї взагалі поки нема дітей.

Нагадаємо, кажуть, за документами матір’ю дітей Аліни є її молодша сестра Лейсана.

***

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, котра вважається є неофіційною дружиною Володимира Путіна та має від нього  дітей, в останні роки рідко з’являється на публіці та ще рідше коментує своє особисте життя. Одначе в вересні 2016 року жіночка побувала на  спортивному шоу в Москві, чим розбурхала не лише російські, а й західні ЗМІ. З Аліною були подруги, а ще двійко хлопчаків. Один із них, імовірно, є сином Кабаєвої від Путіна, а офіційно – племінником. Про це пише “New York Post”.

Молодша сестра Кабаєвої зветься Лейсана. Вона молодша від олімпійської чемпіонки на 3 роки.

Подейкують, первістка, сина від Путіна Кабаєва народила в 2008-му. Через 4 роки подарувала російському керманичу одну доньку, а в березні 2015-го – другу. Так це було, чи ні, можна здогадуватися хіба що за метаморфозами Аліниної фігури.

***

Колишня спортсменка Аліна Кабаєва не приховувала обручку під час поїздки у жовтні 2015 року у невизнану Південну Осетію. Кабаєву вважають коханкою хуйла вже протягом семи років.

Екс-гімнастка “вигуляла” обручку під час відкриття “Палацу спорту” у Цхінвалі, передає “Hello”.

Фонд спортсменки спонсорував будівництво палацу, тому Аліна Кабаєва взяла участь в урочистих заходах особисто.

Обручка на руці у гімнастки неабияк здивувала журналістів, однак сама Кабаєва не прокоментувала її походження.

Депутат запустив свою рекламу на порносайті Pornhub, щоб ще раз потрапити до парламенту

Чергова жертва шахрайства: «порятунок» сина обійшовся пенсіонерці в 3500 доларів