У Шумському та Бучацькому районі потруїли бджіл

Поділитися


Пасічники Шумська обурені нехлюйською поведінкою аграріїв, зокрема агронома одного з агропідприємств, який організував обробку ріпака, не попереджуючи бджолярів. Постраждалі звернулись до поліції та районне управління Держпродспоживслужби.

“Завдяки громадському розголосу, техніка фермера опечатана і завдяки простим людям і пасічникам, які просто лягали під колеса трактора, робота по оприскуванню поля була блокована тільки на один день….Агроном заявляє, що кропив і буде кропити, так як йому зручно…. тобто серед білого дня…. Вбиваючи всіх представників комашинного світу: хрущів, джмелів, мух, диких бджіл і свійських бджіл. Це пряме і досить суттєве втручання в екосистему … А ніяких законів він не знає і знати не хоче…”- повідомляє Ірина Смоляк.

У селищі Золотий Потік 19 квітня цього року також проводив обробку ріпака вдень орендатор Гадз, а на вечір вже був падіж бджіл, загинула льотна бджола і вже третій день бджоли продовжують гинути, Також “герой україни” потравив зайчат на полі.

Народний фронт вийшов з того, чого давно нема – з коаліції, щоб Зеленський не розпустив парламент з тієї причини, яка вже давно є

На Кременеччині стіна придавила чоловіка. Врятувати його не вдалося