У Тернополі планують провести кремлівський шабаш 9 травня

Поділитися

У Тернополі 9 травня о 11 годині 30 хвилин запланована акція від кремлівської вати – “Опозиційної платформи”. Про це повідомляє у соцмережі Михайло Макарик:”…небайдужі патріоти мені подарували ну дуже цікаві документи, які розповідають про підготовку акцій по Україні. Розплідник інфекції під недолугою назвою “опозиційна платформа “за життя”, готує ряд провокацій з порушенням чинного законодавства України в ряді міст. На цих ватних шабашах вони збираються створити картинки для росЗМІ та іншого медійного лайна.

Акції ЗАПЛАНОВАНІ на 9 ТРАВНЯ
А ось і тезиси, які планують проголосити, і час та місця їх зборів:

1. “Мы требуем вернуть наши символы и праздник великой победы. И будем потом добиваться от Рады отмены антинародных решений”
Це мова йде про декомунізацію.

2. В кожній з вказаний локацій, вони хочуть розмістити палатки-стенди, з амуніцією часів Другої Світової та комуняцькими прапорами та колорадськими стрічками, начіплявши на них ордена і медалі того часу.

3. Акції будуть тривати аж по 15 – 30 хвилин. Все для фоточок і відео – всьо для пабєди!

4. Прес служба партії “зж” підготовить спікерів і темники, що вони будуть говорити.

Товариство, не будем же стояти осторонь!

Допоможемо ватничкам прибрати своє сміття з Наших міст, звичайно ж за допомогою працівників Національної поліції, які під нашим пильним наглядом будуть фіксувати і припиняти правопорушення, встановлювати особи порушників. Покажемо сепарській мразоті, хто тут господар!”.- пише Михайло Макарик.

У новому приміщенні тернопільського архіву, яке досі не прийняте в експлуатацію, стався нещасний випадок

У Тернопільському гарнізоні учасники ООС завітали до ветеранів Другої світової війни